• Ελλάδα

    Ο Κοντονής βάζει λουκέτο στη Θύρα 13!

    • NewsRoom
    Σταύρος Κοντονής

    Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής


    Ο υφυπουργός αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, φέρεται να έχει αποφασίσει το κλείσιμο της Θύρας 13, στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μετά τα επεισόδια σοβαρής έκτασης που έλαβαν χώρα στο περιθώριο του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που δεν διεξήχθη τελικά, το περασμένο Σάββατο, παραμένει, πλέον, κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Ο Υφυπουργός, αφού εξετάσει όλες τις εκθέσεις της Αστυνομίας, ΔΕΑΒ, αλλά και εκείνης του αθλητικού εισαγγελέα, έτσι ώστε να έχει αποκτήσει μια πλήρη εικόνα για όσα συνέβησαν στο «Απ. Νικολαΐδης», θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις και δεν είναι καθόλου απίθανο να επιβάλει τιμωρία στο σύλλογο του Παναθηναικού, όπως προβλέπεται, αυστηρά, από τον νέο αθλητικό νόμο.

    Επιπροσθέτως, επεξεργάζεται, άμεσα, σχέδιο ώστε να μπει λουκέτο στις θύρες 13 και 14 του γηπέδου, αφού, όπως αναφέρει ο νέος αθλητικός νόμος «Ο υφυπουργός Αθλητισμού δύναται για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών (…) να απαγορεύει την καθ’ οιονδήποτε τρόπο διάθεση εισιτηρίων και την εν γένει χρήση συγκεκριμένων ζωνών ή τμημάτων των κερκίδων αθλητικών εγκαταστάσεων».



    ΣΧΟΛΙΑ