ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία για ένα έκτο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, δήλωσε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ μετά τη σημερινή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
«Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία σήμερα» είπε ο Μπορέλ σε δημοσιογράφους.
Ενημέρωσε, ωστόσο, ότι οι υπουργοί Εξωτερικών αποφάσισαν να ενισχύσουν περαιτέρω την Ουκρανία με 500 εκατομμύρια ευρώ για αγορές όπλων, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό που έχει διαθέσει η ΕΕ για αυτόν τον σκοπό σε 2 δισεκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Όχι στην ένταξη της Σουηδίας και Φινλανδίας στο NATO
Κομισιόν: Έδωσε το “ΟΚ” στο ελληνικό σχέδιο των €2 δισ. για την παροχή στήριξης των επενδύσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέβιν Γουόρς: Ντεμπούτο για τον νέο πρόεδρο της Fed εκτός ΗΠΑ – Συνάντηση με Λαγκάρντ στο ετήσιο συνέδριο της ΕΚΤ
- ΗΠΑ: Συνεχίζονται οι πιέσεις στο Κογκρέσο για «μπλόκο» στην πώληση F-35 στην Τουρκία
- Σταύρος Καλαφάτης: Δημιουργούμε 13 περιφερειακά Hubs καινοτομίας σε όλη τη χώρα
- ΑΑΔΕ: Πληρώνονται οι αγροτικές ενισχύσεις Ιουλίου – Ποσό €617,5 εκατ. σε 529.494 δικαιούχους (πίνακες)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.