ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη να δουλέψει παραγωγικά για την ειρήνη» δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετά την συνάντηση του με τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για την Ουκρανία, Κιθ Κέλογκ, στην Ουάσιγκτον ενόψει των υψηλού διακυβεύματος ειρηνευτικών συνομιλιών με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αργότερα σήμερα.
Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε παράλληλα ότι «η Ρωσία μπορεί μόνο να υποχρεωθεί να δεχτεί την ειρήνη μέσω της ισχύος και ο πρόεδρος Τραμπ έχει αυτή την ισχύ».
Ο Ζελένσκι αναμένεται να συναντήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Ζελένσκι με Κέλογκ, λίγο πριν από τις συνομιλίες με τον Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ: «Μεγάλη μέρα στον Λευκό Οίκο – Ας δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα»
Τραμπ: Οι υπόλοιποι όμηροι θα επιστρέψουν μόνο όταν καταστραφεί η Χαμάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή
- Στην Ουάσιγκτον ο Πιερρακάκης – Ξεκινά η Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας
- Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Πάπας Λέων: «Δεν φοβάμαι την κυβέρνηση Τραμπ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.