ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Είμαι πάντα έτοιμος να τον συναντήσω, δεν χρειάζεται παρά ένα μέρος και μια ημερομηνία» είπε σε συνέντευξή του στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό BFΜ.
Ο Ζελένσκι είπε επίσης πως αντιλαμβάνεται ότι η Ρωσία δεν έχει ακόμη κινητοποιήσει όλα τα μέσα της. «Θα μπορούσε να είναι μια απόφαση τακτικής, υπάρχουν λόγοι ανησυχίας» είπε ο Ουκρανός πρόεδρος
«Είμαστε ευγνώμονες στη Γαλλία για την υποστήριξή που μας δίνει.Έχουμε λάβει ανθρωπιστική και διπλωματική βοήθεια και αναμένουμε στρατιωτική βοήθεια. Έχω εμπιστοσύνη στη Γαλλία, στους ηγέτες σας και ελπίζουμε να λάβουμε αυτά τα όπλα», δήλωσε τέλος ο Ζελένσκι.
Διαβάστε επίσης:
ΟΗΕ – Γκουτέρες: Ζητά να συναντηθεί με τους προέδρους της Ρωσίας και της Ουκρανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχιουρμάν κατά Χριστοδουλίδη: Η Λευκωσία εξαρτάται από ΗΠΑ, Ισραήλ, Γαλλία και Ελλάδα
- M Technologies: Διπλάσια EBITDA το 2026 – Το Volos Defence Hub της METLEN εξελίσσεται σε στρατηγικό πυλώνα της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας
- Κώστας Καραμανλής: Παράνομες παρακολουθήσεις πλήττουν τη Δημοκρατία – H Τουρκία προωθεί την αναθεωρητική της ατζέντα
- Φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία επιχειρεί να αποσταθεροποιήσει τις χώρες της Βαλτικής – Συναγερμός για απειλές από drones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.