ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τουρκία βρίσκεται σε συνομιλίες με όλες τις πλευρές στο Αφγανιστάν, συμπεριλαμβανομένων των Ταλιμπάν, και «διαβάζει» τα μηνύματα των ισλαμιστών μαχητών από τότε που ανέλαβαν τον έλεγχο της χώρας, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Αμμάν, ο Τσαβούσογλου είπε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλους συμμάχους για την ασφάλεια του αεροδρομίου της Καμπούλ και τη μετάβαση που πραγματοποιείται στο Αφγανιστάν.
Οι πτήσεις εκκένωσης θα συνεχιστούν καθώς το αεροδρόμιο ήταν ασφαλές, πρόσθεσε ο ίδιος.
Το σχέδιο της Τουρκίας να αναλάβει τον έλεγχο του αεροδρομίου μετά την αποχώρηση του ΝΑΤΟ ματαιώθηκε, χθες Δευτέρα.
Διαβάστε ακόμη:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε προσωρινή αναστολή κάθε στρατιωτικής επίθεσης για 2 εβδομάδες
- Τα vouchers της ΔΥΠΑ: Ενα σύστημα που δεν αλλάζει γιατί βολεύει…
- Φεύγει ή όχι ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό;
- Στο Μαξίμου το «rebranding» των νοσηλευτών: Ιδιωτικό έργο, ιατρεία και προσλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.