ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Πακιστάν πραγματοποίησε μεγάλη επίθεση σε κτιριακές υποδομές στην Καμπούλ, αναφορές για νεκρούς (Βίντεο)
Σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών έπληξε την περιοχή Χίντου Κους του Αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα το Γερμανικό Κέντρο Γεωεπιστημών (GFZ).
Ισχυρές δονήσεις έγιναν αισθητές στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ, στην Καμπούλ του Αφγανιστάν και στην πρωτεύουσα της Ινδίας, Νέο Δελχί, σύμφωνα με όσα δήλωσαν μάρτυρες στο Reuters.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 177 χιλιομέτρων, αναφέρει το GFZ.
Διαβάστε επίσης
Βουλή: Την Πέμπτη 16 Απριλίου η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου και τις υποκλοπές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (ΣΦΕΕ): Η ταχύτητα είναι η λέξη-κλειδί για να μην μένουν «κλειδωμένοι» οι βιοδείκτες στην Ογκολογία
- Μειωμένες πωλήσεις και κέρδη για τη Rolex στην Ελλάδα
- H Κίμπι και τα ελληνικά F-35, το μπλόκο στα troll, το λάθος του Ντόκου, το πρώτο στρατόπεδο για drones και η εκτίμηση για Σαμαρά
- Άβραμ Γκραντ: Από οικογένεια επιζώντων του Ολοκαυτώματος στον Αμπράμοβιτς, διάδοχος του Μουρίνιο και πλέον σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.