• Top Stories

    Θρίλερ με τους πιλότους του μαχητικού.Ζωντανοί ή νεκροί;(Video)

    (φωτογραφία αρχείου)


    Για γερά νεύρα το θρίλερ που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες για την τύχη των δύο πιλότων που έπεσαν στο έδαφος με αλεξίπτωτο , μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους τους από τουρκικό μαχητικό. Η «Hurriyet» μετέδωσε ότι οι πιλότοι είναι τελικά ζωντανοί και πως αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μεταφερθούν στην Τουρκία. Νωρίτερα, διοικητές των τουρκμενικών δυνάμεων ισχυρίστηκαν ότι πυροβόλησαν και σκότωσαν και τους δύο Ρώσους πιλότους του μαχητικού αεροσκάφους SU-24, υπογραμμίζοντας ότι έχουν στην κατοχή τους και τις δύο σορούς.

    Εδώ και αρκετές ώρες , μάλιστα, το γύρο του διαδικτύου κάνει συγκλονιστικό  video που φαίνεται να δείχνει τους δύο Ρώσους πιλότους στο έδαφος – μετά την κατάρριψη του μαχητικού- να πυροβολούνται από Τουρκμένους αντάρτες.

    Δείτε το tweet με τη φωτογραφία ενός από τους πιλότους ( Σκληρή εικόνα)

    Νωρίς το πρωί, ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος κατερρίφθη από τουρκικά F-16 στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία προκαλώντας έντονο διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας

    Το αεροσκάφος φαίνεται σε βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα να τυλίγεται στις φλόγες, ενώ οι δύο πιλότοι του, σύμφωνα με τη Μόσχα, το εγκατέλειψαν εγκαίρως με αλεξίπτωτα.

    https://www.youtube.com/watch?v=mianfBEUcqE

    Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, οι πιλότοι είχαν ειδοποιηθεί επανειλημμένα ότι είχαν παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας και είχαν αγνοήσει τις προειδοποιήσεις αυτές.

    Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το Russia Today, διαψεύδει πως το αεροσκάφος, τύπου Su-24, είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Μάλιστα, υποστηρίζει πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το αεροσκάφος πετούσε στον συριακό εναέριο χώρο.

    Η είδηση της κατάρριψης οδήγησε στην άμεση αντίδραση των αγορών, με αποτέλεσμα τόσο η τουρκική λίρα, όσο και τα χρηματιστήρια της Μόσχας και της Κωνσταντινούπολης να υποχωρούν.



    ΣΧΟΛΙΑ