ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι χαρακτήρισε παράλογη και επικίνδυνη την απόφαση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναστείλει τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή θα αμφισβητηθεί.
«Η διακοπή από τον πρόεδρο της χρηματοδότησης του ΠΟΥ, ενώ ηγείται της παγκόσμιας μάχης κατά της πανδημίας του κορονοϊού είναι παράλογη», ανέφερε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής σε ανακοίνωσή της.
«Αυτή η απόφαση είναι επικίνδυνη, παράνομη και θα τεθεί γρήγορα υπό αμφισβήτηση».
Πηγή: ΑΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεξαμενόπλοιο στις φλόγες έπειτα από πλήγμα κοντά στο στενό του Oρμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται διατεθειμένος να τελειώσει τον πόλεμο χωρίς να ανοίξει το στενό του Ορμούζ
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.