ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Mε 29 ψήφους υπέρ και 26 κατά, ψηφίστηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων στην Κύπρο ο αναθεωρημένος Προϋπολογισμός για το έτος 2021.
Υπέρ ψήφισαν οι 18 βουλευτές του ΔΗΣΥ, οι 3 βουλευτές της ΕΔΕΚ, ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, οι 2 βουλευτές της Αλληλεγγύης, οι 2 βουλευτές του ΕΛΑΜ και οι 3 βουλευτές της Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων.
Κατά ψήφισαν οι 16 βουλευτές του ΑΚΕΛ, οι 7 βουλευτές του ΔΗΚΟ, οι 2 βουλευτές του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και η βουλευτής των “Ανεξάρτητων” ‘Αννα Θεολόγου.
Ο Προϋπολογισμός εγκρίθηκε σε νόμο, αφού προηγουμένως ενέκρινε τροπολογίες που αφορούν σε δεσμεύσεις και περικοπές κονδυλίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.