ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Μίχαλ Μάρτιν χαιρέτισε την επίτευξη της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ της Βρετανίας και την ΕΕ, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του επειδή αποφεύχθηκε η επιστροφή στα «σκληρά» σύνορα με τη Βόρεια Ιρλανδία.
«Μια συμφωνία για το Brexit είναι πραγματικά καλοδεχούμενη μετά από τέσσερα μακρά χρόνια διαπραγματεύσεων», είπε ο Μάρτιν. Η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει, πλέον, στις δύο πλευρές να επικεντρωθούν στη σφυρηλάτηση «μιας καλής σχέσης» μεταξύ τους τα επόμενα χρόνια, πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Brexit: Στις 30 Δεκεμβρίου η ψηφοφορία για την κύρωση της εμπορικής συμφωνίας στην Βρετανία
Brexit: Πανηγυρίζει ο Μπόρις Τζόνσον για τη συμφωνία – Τις λεπτομέρειες περιμένουν οι Εργατικοί
Brexit: Σε εμπορική συμφωνία κατέληξαν Βρετανία και ΕΕ (upd)
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι πολύπλευρες επενδύσεις του Πέτρου Παναγιωτίδη τον καθιστούν πλέον «μεγάλο πρωταγωνιστή» της ναυτιλίας
- Γιώργος Φλωρίδης στο mononews: Οι Ποινικοί Κώδικες του Τσίπρα έβγαλαν αθώα όλη τη μεγάλη παραβατικότητα της χώρας
- Lamda: Τι έρχεται στα malls του Ελληνικού – Τα ενοίκια-φωτιά και τα μεγάλα ονόματα των μισθωτών
- Τράπεζα Πειραιώς: Τέσσερις οίκοι βλέπουν ισχυρό 2027 – Τιμές στόχοι έως 12,50 ευρώ και υψηλότερα μερίσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.