ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν σήμερα ότι καταδικάζουν το κάψιμο αντιτύπου του Κορανίου μπροστά από ένα τζαμί χθες Τετάρτη στη Σουηδία.
Πάντως, οι ΗΠΑ προσθέτουν πως η χορήγηση άδειας για τη διεξαγωγή της διαδήλωσης υποστήριζε την ελευθερία της έκφρασης και δεν ήταν μια έγκριση της ενέργειας αυτής.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ματ Μίλερ δήλωσε κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του Τύπου ότι η Ουάσινγκτον πιστεύει πως η διαδήλωση δημιούργησε “ένα περιβάλλον φόβου” το οποίο θα επηρεάσει την ικανότητα των μουσουλμάνων και των μελών άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων να ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Νέα Υόρκη: Πυρκαγιά στο εμβληματικό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου Tiffany
Ερντογάν: Η προσβολή των μουσουλμάνων δεν είναι θέμα ελευθερίας έκφρασης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βουτιά 1,21% για τον Dow Jones έφεραν οι προειδοποιήσεις του Γουόρς, μάζεψαν τις απώλειες S&P 500 και Nasdaq
- MEDUSA 15 – 2026: Με μαχητικά, πολεμικά πλοία, υποβρύχια και drones η πολυεθνική άσκηση
- Τουρκία: Κρίση ρευστότητας σε funds της Tera με ενεργητικό 7,5 δισ. δολαρίων – Βουτιά στο Χρηματιστήριο Κωνσταντινούπολης
- Financial Times: Οι χάκερ απαιτούν από τη Revolut 3 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.