ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δασμοί Τραμπ: Το παζλ μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ – Ποια σενάρια θέλει να αποφύγει η ΕΕ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν σήμερα ότι καταδικάζουν το κάψιμο αντιτύπου του Κορανίου μπροστά από ένα τζαμί χθες Τετάρτη στη Σουηδία.
Πάντως, οι ΗΠΑ προσθέτουν πως η χορήγηση άδειας για τη διεξαγωγή της διαδήλωσης υποστήριζε την ελευθερία της έκφρασης και δεν ήταν μια έγκριση της ενέργειας αυτής.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ματ Μίλερ δήλωσε κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του Τύπου ότι η Ουάσινγκτον πιστεύει πως η διαδήλωση δημιούργησε “ένα περιβάλλον φόβου” το οποίο θα επηρεάσει την ικανότητα των μουσουλμάνων και των μελών άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων να ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Νέα Υόρκη: Πυρκαγιά στο εμβληματικό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου Tiffany
Ερντογάν: Η προσβολή των μουσουλμάνων δεν είναι θέμα ελευθερίας έκφρασης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.