ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι η σιωπή των χωρών της Δύσης επιτείνει την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική προεδρία αναφέρεται ότι ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν ότι η «βαναυσότητα» απέναντι στα παλαιστινιακά εδάφη εντείνεται και ότι σκοτώνονται συνεχώς άμαχοι.
Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε και παλαιότερα σχόλιά του, ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει να εργάζεται για την επίτευξη ειρήνης στην περιοχή, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης
Λίβανος: Συναγερμός για τους Έλληνες στη χώρα – «Αναχωρήστε αμέσως» λέει η ελληνική πρεσβεία
Ισπανία: Σε συμφωνία για κυβέρνηση κατέληξαν σοσιαλιστές και ριζοσπαστική αριστερά
Μπομπ Μενέντεζ: Δήλωσε αθώος στις κατηγορίες για «κατασκοπία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μαϊάμι: Ο Αλόνσο μιλά για το μέλλον του
- «Θα αποζημιώσω τους πέντε τραυματίες», είπε ο 89χρονος μετά τους πυροβολισμούς στον ΕΦΚΑ – «Με κλείδωνε στο σπίτι», εξομολογήθηκε η κόρη του (Βίντεο)
- Δένδιας για Πρωτομαγιά: «Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου κυρίαρχη προτεραιότητα της ΝΔ»
- Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη πορείες διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – Επεισόδια και συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.