ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άρειος Πάγος για δίκη Τεμπών: Δεν αρμόζουν φαινόμενα δήθεν αγανακτισμένων που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση – Να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους
Μέχρι τελικής… πτώσεως ήταν η κατάθεση του Γιάννη Στουρνάρα στον Άρειο Πάγο.
Επί 11 ώρες, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην υπουργός Οικονομικών κατέθετε στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, που ερευνά εάν στήθηκε σκευωρία για να διωχθούν πολιτικοί για μίζες από τη Novartis.
Ο κ. Στουρνάρας αποχώρησε από τον Άρειο Πάγο λόγο πριν από τις 10 το βράδυ χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.
Ο κεντρικός τραπεζίτης είναι ο 5ος από τους πολιτικούς που προστατευόμενος μάρτυρας τον ενέπλεξε στη Νοβάρτις που καταθέτει στην ανάκριση με βασικό κατηγορούμενο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Την ερχόμενη Τρίτη, έχει κληθεί για να καταθέσει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.
Διαβάστε επίσης:
Αντώνης Σαμαράς για Novartis: «Εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η σκευωρία»
Ανάκριση για Παπαγγελόπουλο-Novartis: Τι κατέθετε 6,5 ώρες ο Ανδρέας Λοβέρδος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 25η Μαρτίου: Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου – Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση
- Η «παπαδιά» του Αθανάσιου Διάκου και η «Βασιλική» του Καραϊσκάκη – Τα όπλα της Επανάστασης
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.