• Πολιτική

    Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: Αν θέλει, μπορεί να καταθέσει ο ίδιος πρόταση για εξεταστική

    • NewsRoom


    Δεν υπάρχει θέμα ρεβανσισμού στο θέμα της Novartis, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας πως και όλη αυτή η ιστορία είναι ζήτημα προστασίας της Δημοκρατίας.

    «Όλη αυτή δυσώδης ιστορία δεν μπορεί να γίνει προσωπικό θέμα για τα πολιτικά πρόσωπα που ταλαιπωρήθηκαν» τόνισε και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να διαβάσει τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή. «Θέλω να διαβάσω την κατάθεση του κ. Αγγελή. Εάν αληθεύουν όσα έγραψαν οι εφημερίδες δύσκολα θα βρεθεί πολιτικός που θα πει ότι αυτή η υπόθεση της σκευωρίας πρέπει να κουκουλωθεί» δήλωσε ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    Αμέσως μετά υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας δεν πέταξε κανένα γάντι στη ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη. «Δεν μας πέταξε κανένα γάντι. Μπορεί να καταθέσει ο ίδιος ο Τσίπρας πρόταση για εξεταστική επιτροπή. Να συγκεντρώσει 60 υπογραφές από το κόμμα του γιατί αυτός είναι που έχει το μεγαλύτερο συμφέρον να διερευνηθεί η ιστορία».

    Εν κατακλείδι σε ότι αφορά τη στήριξη του κ. Τσίπρα στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Αν το κάνανε μαζί δύσκολα δεν θα στήριζε τον κ. Παπαγγελόπουλο».

     



    ΣΧΟΛΙΑ