Πολιτική

Γεωργιάδης: «Κανένας παραγωγός δεν θα χάσει την άδειά του»

  • NewsRoom
Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων


Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για το νέο θεσμικό πλαίσιο των λαϊκών αγορών. Σύμφωνα με τον υπουργό, αδειοδοτική κάλυψη στο σύνολο των παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών θα παρέχει το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου υπογράμμισε πως βούληση της κυβέρνησης είναι να μη μείνει ούτε ένας άνθρωπος που βιοπορίζεται από τις λαϊκές αγορές χωρίς άδεια.

«Αν για λόγους διοικητικής κωλυσιεργίας κάποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την άδειά τους, θέλω να είναι ήρεμοι, δεν θα αφήσουμε κανέναν. Η παράταση αυτή δεν θα είναι επ’ άπειρον και αφορμή να μην εφαρμοστεί όμως ο νόμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Έχω συνάντηση με τους εκπροσώπους των παραγωγών και εφόσον ισχύει αυτό που λέτε για τις άδειες, θα παρέμβω με εγκύκλιο και δημόσια και αν χρειαστεί μεγαλύτερη παράταση θα το θεωρούσα εύλογο να φτάσουμε μέχρι τέλος του χρόνου. Μην ανησυχεί ούτε ένας, αν χρειαστεί να νομοθετήσω για έναν παραγωγό που για διοικητικό λάθος έχασε την άδειά του θα το κάνω».

Διαβάστε επίσης

ΝΔ: Αποκαλύπτονται παρακολουθήσεις στελεχών της κυβέρνησής του επί πρωθυπουργίας του κ. Τσίπρα

ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη συνιστούν πρώτη οπισθοχώρηση της κυβέρνησηςΣΧΟΛΙΑ