ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα στη βουλή, αποκαλύπτονται οι παρακολουθήσεις στελεχών της κυβέρνησής του, επί των ημερών της πρωθυπουργίας του! Στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το συνηθίζουν, προσπαθούν να καλύψουν τα ψέματά τους με νέα ψέματα» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Και σημειώνει ότι με βάση όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Δραβίλλας, διοικητής της ΕΥΠ από το 2012 ως το 2015, έχει διαψεύσει κατηγορηματικά την παρακολούθηση Πιτσιόρλα και Σαγιά επί διακυβέρνησης Σαμαρά.
Διαβάστε επίσης
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη συνιστούν πρώτη οπισθοχώρηση της κυβέρνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 3.283.888 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Μάρτιο
- Bailey (Bank of England): Oι αγορές εξακολουθούν να προτρέχουν στην προεξόφληση αυξήσεων επιτοκίων
- ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για 450 θέσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
- Χαλκός: Ανοδικά οι τιμές μετά το «χρονοδιάγραμμα» Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.