• Πολιτική

  Γεωργιάδης: Αχάριστος ο Πολάκης, χωρίς τον Τσίπρα δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του

  Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

  Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης


  «Ο Αλέξης Τσίπρας μάζεψε τον Παύλο Πολάκη από το πολιτικό περιθώριο, τον πρόβαλε και τώρα του το επιστρέφει με αχαριστία», σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τα σχόλια Πολάκη για την παρέμβασή Τσίπεα.

  Σε ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται στην πολιτική σχέση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλου Πολάκη λέγοντας ότι ήταν «ο πιο ευνοημένος» του πρώην πρωθυπουργού.

  Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη

  Τον Παύλο Πολάκη χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα «δεν θα τον ήξερε η μάνα του» κατά κυριολεξία.

  Τον μάζεψε από το πολιτικό περιθώριο (στις εκλογές του 2012 υποστήριζε το ΕΠΑΜ του κ. Καζάκη) και όχι μόνον τον έκανε βουλευτή, αλλά σε έκπληξη όλων και Αναπληρωτή Υπουργό.

  Στην συνέχεια κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του και προκαλούσε τεράστια ζημιά στον Σύριζα, η ασπίδα του Πολάκη ήταν πάντα ο Τσίπρας, καθώς δεν είχε και μεγάλες άλλες συμπάθειες σε ένα κόμμα που μόλις είχε έρθει. Όλοι θα θυμάστε ότι και στις διακοπές του στην Κρήτη, προτίμησε να προβάλει τον Πολάκη παρά τον Ξανθό τότε ο Τσίπρας.

  Ακόμη και στο τέλος πριν τις Εκλογές του 2023, όταν έφτασε ένα βήμα πριν την διαγραφή του, που αν είχε συμβεί τώρα δεν θα ήταν καν βουλευτής, ο ίδιος ο Τσίπρας -ποιος ξέρει γιατί «μωραίνει Κύριος…»- του την χάρισε.

  Και πώς τα επιστρέφει όλα αυτά στον Τσίπρα ο Πολάκης; Με Αχαριστία! Είναι ο Πολάκης αυτός που σήμερα βγαίνει και εκθέτει τον Τσίπρα, ο πιο ευνοημένος του….Αλέξη μου όλα εδώ πληρώνονται τελικά να θυμάσαι…»

  Δείτε την ανάρτηση:

  Διαβάστε επίσης:

  Σταϊκούρας: Έφτασαν 110 ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

  Ο Πολάκης «αδειάζει» τον Τσίπρα: Λάθος σύντροφε Αλέξη…

  Mea culpa από Αλέξη Τσίπρα: Στην Novartis και στις τηλεοπτικές άδειες η διαχείρισή μας ήταν ατυχής  ΣΧΟΛΙΑ