ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Θεσσαλονίκη έφτασε χθες Παρασκευή (1/3) το πλοίο από την Κίνα, που μετέφερε τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία για λογαριασμό του ΟΑΣΘ.
Τα λεωφορεία αποβιβάστηκαν στην πόλη και πλέον θα πρέπει να γίνει ο εκτελωνισμός, η ταξινόμηση και η προετοιμασία τους ώστε να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, κάτι που σύμφωνα με τον οργανισμό αναμένεται να συμβεί μέσα στην άνοιξη.
Πρόκειται για τα 110 από τα 250 λεωφορεία της yutong (επίσημος αντιπρόσωπος στη χώρα μας η damco του ομίλου Κοπελούζου) από το διαγωνισμό για τα πράσινα λεωφορεία.
Στην άφιξη των 110 ηλεκτρικών λεωφορείων αναφέρθηκε και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του γράφει: «Χθες έφτασαν στη Θεσσαλονίκη τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία που θα ενισχύσουν τον στόλο του ΟΑΣΘ ενώ αύριο αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά τα 139 που προορίζονται για την Αθήνα».
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Σταϊκούρας: Τι απαντά για Flyover, φράγμα Ενιπέα και σιδηρόδρομο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Μαζικές επιστροφές μεταναστών στο Μαρόκο – Θαλάσσιο φράγμα 500 μέτρων στη Θέουτα
- Μηνύματα 112 για την εκκένωση των περιοχών Κανδύλι, Αγία Σκέπη και της βιομηχανικής περιοχής των Μεγάρων
- Ουγγαρία: Κλείνει το μοναδικό πυρηνικό της εργοστάσιο καθώς «στεγνώνει» ο Δούναβης
- Γεραπετρίτης: «Απολύτως ψευδές» το δείπνο με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αναφέρει σημερινό δημοσίευμα – Διαψεύδουν και Διαμαντοπούλου – Χριστοδουλάκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.