ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια των Τούρκων. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, ο κ. Φίλης δήλωσε ευθαρσώς πως το ζήτημα αυτό δεν είναι μείζον, ενώ έκανε και συστάσεις προς τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μην το αναδεικνύουν το θέμα ως πρωτεύον γιατί αυτό εξυπηρετεί τους Τούρκους και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Δήλωσε πως είναι λάθος «ζητήματα τόσο λεπτά να αποτελούν αντικείμενο παραπλανητικής ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Βοηθάει την Τουρκία να θέτουμε ως θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης το θέμα αυτό».
Μίλησε για ταλαιπωρία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και δεν μπόρεσε να προβλέψει πότε θα λήξει αυτό το ζήτημα. Ωστόσο, επεσήμανε πως εάν κρίνει από την υπόθεση του Γερμανού δημοσιογράφου, τότε το ζήτημα θα τραβήξει σε χρόνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οι Τούρκοι έστησαν ενέδρα στον Εβρο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η μητέρα Έλληνα στρατιωτικού: Τα παιδιά περιμένουν ότι θα απελευθερωθούν σύντομα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα παιδιά στηρίζουν τους Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Navios Maritime (Αγγελική Φράγκου): Πληρωμή μερίσματος 0,24 δολαρίων στις 12 Νοεμβρίου
- TOP Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Έκδοση ομολόγων ύψους 5,5 εκατ. δολαρίων και reverse split στις 6/11 με 1 – 10 μετοχές
- Πετρέλαιο: Άλμα πάνω από τα 116 δολάρια για το Brent – Φόβοι για νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ
- «Δίχτυ προστασίας» στους συνεπείς δανειολήπτες – Ρύθμιση έως 120 δόσεις και «κούρεμα» στα δάνεια από τους servicers

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.