ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια των Τούρκων. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, ο κ. Φίλης δήλωσε ευθαρσώς πως το ζήτημα αυτό δεν είναι μείζον, ενώ έκανε και συστάσεις προς τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μην το αναδεικνύουν το θέμα ως πρωτεύον γιατί αυτό εξυπηρετεί τους Τούρκους και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Δήλωσε πως είναι λάθος «ζητήματα τόσο λεπτά να αποτελούν αντικείμενο παραπλανητικής ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Βοηθάει την Τουρκία να θέτουμε ως θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης το θέμα αυτό».
Μίλησε για ταλαιπωρία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και δεν μπόρεσε να προβλέψει πότε θα λήξει αυτό το ζήτημα. Ωστόσο, επεσήμανε πως εάν κρίνει από την υπόθεση του Γερμανού δημοσιογράφου, τότε το ζήτημα θα τραβήξει σε χρόνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οι Τούρκοι έστησαν ενέδρα στον Εβρο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η μητέρα Έλληνα στρατιωτικού: Τα παιδιά περιμένουν ότι θα απελευθερωθούν σύντομα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα παιδιά στηρίζουν τους Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ: Η εταιρεία συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για την εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος
- Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε Ουκρανία και Μολδαβία
- Υπ. Εσωτερικών: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων
- Θεσσαλονίκη: Μια σύλληψη για λαθρεμπόριο τσιγάρων – Εντοπίστηκαν πάνω από 100.000 τεμάχια

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.