ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην σύλληψη ενός Τούρκου πολίτη έχουν προχωρήσει οι ελληνικές στρατιωτικές αρχές στον Έβρο, στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας. Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο συλληφθείς εκτελούσε με μπουλντόζα εργασίες στα σύνορα.
Σύμφωνα με τα «Νέα της Θράκης», οι Έλληνες στρατιωτικοί συνέλαβαν του Τούρκο στην περιοχή του φυλακίου 1 στις Καστανιές, στην ίδια περιοχή όπου συνέβησαν δύο Έλληνες στρατιωτικοί από Τούρκους.
Υπάρχει η πληροφορία ότι ο συλληφθείς είναι στρατιωτικός αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Άμυνας, ο Τούρκος που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο. Παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τούρκος ΥΠΕΞ: «Στον ελληνικό Τύπο υπάρχουν αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούρκος Υπ. Δικαιοσύνης σε Γιούνκερ: «Η τουρκική Δικαιοσύνη δεν παίρνει εντολές από κανέναν»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουρουμπλής: Μέχρι τις εκλογές στην Τουρκία δεν θα υπάρξει εξέλιξη με τους δύο στρατιωτικούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To δείπνο στην «Σκορπίνα» στο Νέο Ψυχικό, ο… Σαμαράς που πήγε στο Πεντάγωνο, που έφαγε προβατίνα ο Καραμανλής και οι πρώτες ημέρες της Κίμπερλι
- Μάριος Φούρναρης: Η τέχνη μου είναι ένας διάλογος ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο
- Jaeger-LeCoultre Master Control Calendar: Ο κλασικισμός σε νέα, τολμηρή όψη
- Louis Vuitton x Murakami: με χταπόδια και μανιτάρια οι ψυχεδελικές τσάντες πλημμύρισαν την Art Basel
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        