• Πολιτική

    Η Eva Longoria επιτίθεται στον Donald Trump (video)


    H Eva Longoria στρέφεται κατά του Donald Trump. Από τη στιγμή που ξεκίνησε την εκστρατεία του, ο Trump έχει βάλει στόχο τους μεξικανούς μετανάστες, αποκαλώντας τους “βιαστές” και “εγκληματίες”. Μάλιστα, σε παλιότερη δήλωση του είχε υποσχεθεί πως θα χτίσει ένα τείχος μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Μεξικού.

    Στον υποψήφιο Πρόεδρο απάντησε η ηθοποιός Eva Longoria, με μια έντονη και πολύ προσωπική ομιλία στο Συνέδριο των Δημοκρατικών. Η υποστήριξη της ηθοποιού στη Hillary Clinton είναι γνωστή και γι’αυτό εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και στο συνέδριο απηύθυνε έναν πολύ δυναμικό λόγο στους παρευρισκομένους. “Οι εκλογές αυτές είναι πολύ προσωπικές για μένα, όπως και για πολλούς από εσάς. Κατάγομαι από μια μικρή πόλη του Νότιου Τέξας και αν γνωρίζετε την ιστορία το Tέξας ανήκε στο Μεξικό. Τώρα, είμαι στην ένατη γενιά Αμερικάνων. Η οικογένειά μου ποτέ δεν πέρασε τα σύνορα, αλλά τα σύνορα  πέρασαν εμάς”, είπε στην αρχή της ομιλίας της.

    Έπειτα, απευθυνόμενη αποκλειστικά στον Donald Trump, που μίλησε με ρατσιστικούς και μειωτικούς  χαρακτηρισμούς για τους ανθρώπους που κατάγονται από το Μεξικό, τις γυναίκες και μια δημοσιογράφο με ειδικές ανάγκες, η Longoria είπε χαρακτηριστικά: “Όταν ο Donald Trump μας αποκαλεί εγκληματίες και βιαστές, προσβάλλει οικογένειες Αμερικάνων. Ο πατέρας μου δεν είναι εγκληματίας ούτε βιαστής, στην πραγματικότητα ήταν βετεράνος των ΗΠΑ. Όταν, επίσης, ο Trump χλεύασε μια δημοσιογράφο με ειδικές ανάγκες, κορόιδεψε την αδερφή μου Lisa, που έχει ειδικές ανάγκες και άλλους πολλούς σαν εκείνη. Όταν είπε ότι μια εργαζόμενη σύζυγος είναι επικίνδυνο πράγμα, όχι μόνο προσέβαλε εμένα, αλλά και μια μητέρα, που εργάζεται ως καθηγήτρια σε ειδικό σχολείο, εδώ και 40 χρόνια, για να μεγαλώσει τα 4 παιδιά της.”

    eva longoria

    Η Longoria ολοκληρώνοντας την ομιλία της εξήγησε γιατί υποστηρίζει τη Hillary Clinton, επισημαίνοντας την ποικιλομορφία των ομιλητών στο συνέδριο. Στην πραγματικότητα, το βράδυ του συνεδρίου ανέβηκαν στη σκηνή 24 ομιλητές, εκ των οποίων οι 11 ήταν έγχρωμοι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/giati-michelle-obama-den-tha-katevi-pote-gia-proedros-se-antithesi-ti-hillary-video/64016

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/pios-egrapse-gia-tin-hillary-clinton-lifes-bitch-dont-vote-onevideo/64037



    ΣΧΟΛΙΑ