• First Top Stories

    Ετοιμάζουν φωτογραφική ρύθμιση για να μπει η Κουντουρά στο ευρωψηφοδέλτιο

    Έλενα Κουντουρά


    Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιό του, το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζει -σύμφωνα με πληροφορίες- φωτογραφική ρύθμιση, με την οποία θα αίρεται η απαγόρευση στους βουλευτές να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Η ρύθμιση κατά τις ίδιες πληροφορίες αφορά στην Έλενα Κουντουρά, ώστε και να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο και να μην παραιτηθεί από βουλευτής αποδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία.

    Ως προς το ποιοι θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ρίξει στη μάχη ακόμη υπουργούς πρώτης γραμμής, για να δώσει το μήνυμα ότι ρίχνει όλα τα όπλα του στην μάχη.

    Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στο δημοσιότητα η λίστα με τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών αναμένεται να είναι οι τρεις ενεργεία ευρωβουλευτές, οι Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Στέλιος Κούλογλου αλλά και η Κωνσταντίνα Κούνεβα ενώ θα μετάσχουν και πρόσωπα εκτός του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών και από το χώρο της Κεντροαριστεράς που αυτή τη στιγμή δεν έχουν βρει «πολιτική στέγη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος γρίφος για τον ΣΥΡΙΖΑ η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο φουλ οι μηχανές για τις εκλογές: Ο κρίσιμος μήνας, τα ψηφοδέλτια και οι προμηθευτές



    ΣΧΟΛΙΑ