ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυβερνοεπίθεση κατά της ιστοσελίδας της τουρκικής αστυνομίας εξαπέλυσαν οι Έλληνες Anonymous λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης.
Οι Anonymous χάκαραν την ιστοσελίδα emniyetsen.org.tr και ανήρτησαν εικόνες που παραλλήλιζαν τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον χαρακτήρα της σειράς ταινιών «Lord of The Rings» Γκόλουμ.
Πρόκειται για επίθεση ransomware, που μπλοκάρει τον υπολογιστή και τον απελευθερώνει μόνο όταν ο χρήστης πληρώσει λύτρα.

Στη συνέχεια, οι Anonymous διέγραψαν τα ονόματα του server της με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον στο διαδίκτυο.

Όταν η ιστοσελίδα επανήλθε, τότε οι παρακάτω εικόνες έκαναν την εμφάνισή τους:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκληρή απάντηση Τσίπρα σε Μπογδάνο: «Κανένας λογικός πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκοτεινές αποκαλύψεις για το τουρκικό πλοίο που παραλίγο να προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση ο Μαραντόνα: «Προσπάθησε να με γδύσει σε ξενοδοχείο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάλυση Reuters: Μία «μονομερή νίκη» η μόνη διέξοδος Τραμπ από έναν μακροχρόνιο πόλεμο με το Ιράν
- WSJ: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει την τέλεια ευκαιρία σε Κίνα και Ρωσία να μελετήσουν σε πραγματικό χρόνο τον αμερικανικό στρατό
- Στο εδώλιο η Meta για «εθιστικό σχεδιασμό» και κίνδυνο ανηλίκων – Πιθανές σαρωτικές αλλαγές σε Facebook, Instagram και WhatsApp
- ΥΠΑ: Ερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος στο αεροδρόμιο Αράξου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.