ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν δεδομένα από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας και σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα δημοσιεύσουν περισσότερα από 35.000 αρχεία της ρωσικής τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με μυστικά συμβόλαια.
Να σημειωθεί ότι οι Anonymous έχουν κηρύξει «κυβερνοπόλεμο» στη Ρωσία από την αρχή της εισβολής στην Ουκρανία κι έχουν αναλάβει την ευθύνη για επιθέσεις στον ιστότοπο του ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού RT καθώς και τεσσάρων ακόμα ιστότοπων τηλεπικοινωνιακών εταιρειών αλλά και κυβερνητικών οργανώσεων της Ρωσίας, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τον Βλαντίμιρ Πούτιν δικτάτορα.
JUST IN: The #Anonymous collective has hacked the Central Bank of Russia. More than 35.000 files will be released within 48 hours with secret agreements. #OpRussia pic.twitter.com/lop140ytcp
— Anonymous TV ?? (@YourAnonTV) March 23, 2022
Διαβάστε επίσης
Οι Anonymous κήρυξαν κυβερνοπόλεμο στη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΟΥ: Πράσινο φως για την πρώτη θεραπεία ελονοσίας σε βρέφη
- Νέες τουρκικές αιχμές: Κατηγορίες περί «αδράνειας» της Αθήνας για τον στολίσκο προς Γάζα
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 32% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Εύκολη νίκη Νόρις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.