• Πολιτική

    Επίθεση Πολάκη σε Στουρνάρα: «Καλώς τον αρχιτραπεζίτη, έχεις άγχος, είναι ολοφάνερο»

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Επίθεση εναντίον του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

    Αιτία της νέας έκρηξης του Παύλου Πολάκη ήταν η έρευνα που αναμένεται να προχωρήσει η διοίκηση της ΤτΕ στην Attica Bank για την υπόθεση του προκλητικού δανείου που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός από την τράπεζα και το κατά πόσον τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την έκδοσή του. Για τον λόγο αυτό άλλωστε η ΤτΕ συγκάλεσε τη Δευτέρα έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να υπάρχουν εξηγήσεις από τη διοίκηση της τράπεζας.

    Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει (με δική του ορθογραφία): 

    Βρε καλώς τον αρχιτραπεζίτη !!!!
    Ετςι σε θελω ευαίσθητο και με γρηγορα αντανακλαστικά να ειςαι ο φύλακας Άγγελος του τραπεζικού συστήματος .!!!
    Οπως ακριβως εκανες και στα δάνεια του Κήρυκα Χανιων ,στα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στα δάνεια του Πρωτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ ……(μερικές εκατοντάδες εκατομμυρια όλα αυτα)!!
    Εχεις άγχος ….ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ….
    Υγ έβγαλε η Τραπεζα Αττικης απαντηση για το δικό μου!Δεν σε ενημερωςε ο τοποτηρητής σου εκει ο Διευθυνων σύμβουλος της τράπεζας κος Πανταλακης που ειναι και υπόδικος για αυτα που εκανε στην Αγροτικη τράπεζα; ;;;;

    Νωρίτερα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της Attica Bank σχετικά  με την υπόθεση ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε μια ακόμη επίθεση προς την εφημερίδα Πρώτο Θέμα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

    «ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ που έβγαλε το “φλεμα”» ανέφερε, προσθέτοντας ολόκληρη την ανακοίνωση, για να προσθέσει στο τέλος:

    ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ :
    1) Για να ξεκαθαρίζουμε με τη λάσπη περι εισοδημάτων μου που τα υπολογίζουν με αλχημείες:ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2000 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ !! Δεν ημουν ποτέ στο δημοςιο συςτημα υγείας μετα που τελείωσα και την εξειδίκευση στη Μεθ (αυγουςτος 2000).Εκανα 13 αιτήσεις οπως εχω ξαναπεί ,αλλα δε διορίστηκα ποτέ !!!…..
    2) Θα μας πει το πρώτο ΦΛΕΜΑ ,πως χρηματοδοτήθηκε με 1,8 εκατομμυρια ευρω μεςω Ελβετίας απο γνωστό εφοπλιστή ,τον ίδιο που χρηματοδότησε και τη Μαρεβα Μητσοτάκη ;;;;;; Η αυτο ειναι συνήθης πρακτική τωρα που στέγνωσε η βρύση του ΚΕΕΛΠΝΟ…..

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρευνα της ΤτΕ σε Attica Bank για το δάνειο στον Παύλο Πολάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αστεία απάντηση της Attica Bank για τα δάνεια του Πολάκη
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  O ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τον Πολάκη: «Πήρε δάνειο όπως η μισή Ελλάδα»



    ΣΧΟΛΙΑ