ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα Τέμπη και η τηλεοπτική δημοκρατία, έρχονται έκτακτες ανακοινώσεις, το στοίχημα με τον Πίνατ, η μετακόμιση του Αβραμόπουλου και το χάος στις φυλακές
O υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία με τον Ισραηλινό ομόλογό του Έλι Κοέν.
Ο κ. Γεραπετρίτης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της Χαμάς και επανέλαβε την απερίφραστη καταδίκη από την Ελλάδα κάθε τρομοκρατικής δράσης και απάνθρωπης μεταχείρισης.
Ο υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε, επίσης, τη θέση της Ελλάδας για την ανάγκη ανθρωπιστικής προστασίας των αμάχων.
Διαβάστε επίσης:
Ο Πούτιν μίλησε για «πρόοδο» στα μέτωπα της Ουκρανίας – 2 νεκροί στο Χάρκοβο
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα
Αμοιβαία Κεφάλαια: Σε υψηλά 15 ετών το ενεργητικό, στα 13,97 δισ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Estée Lauder: Σε συζητήσεις για την εξαγορά της ισπανικής Puig για τη δημιουργία ενός κολοσσού στον χώρο της ομορφιάς
- WSJ: Την Παρασκευή, με τη λήξη του «τελεσίγραφου» Τραμπ στο Ιράν, φτάνουν στη Μέση Ανατολή 2.000 πεζοναύτες
- Γκιλφόιλ από τον Πειραιά: Αμερικανικοί σαρωτές ασφαλείας στο λιμάνι
- Reuters: Πώς ο Νετανιάχου έπεισε τον Τραμπ να επιτεθούν για να σκοτώσουν τον Αλί Χαμενεΐ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.