• Πολιτική

    Ενόχληση στην Χαρ. Τρικούπη για την δημοσκόπηση της Opinion Poll: «Κάποιοι θέλουν να βλάψουν την παράταξη»

    • NewsRoom
    Ταμπέλα με το λογότυπο του Κινήματος Αλλαγής


    Αιχμηρά σχολίασαν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη την δημοσκόπηση της Οpinion Poll, η οποία καταγράφει προτιμήσεις για τον αρχηγό του  ΚΙΝΑΛ, ένα και πλέον χρόνο πριν από την διαδικασία εκλογής.

    Συγκεκριμένα σχολίασαν: «Ο καθένας και οι προτεραιότητες του. Κάποιοι με μεθοδεύσεις έχουν στόχο να πληγεί η παράταξη, να ανακοπεί η δημιουργική πορεία της. Ματαιοπονούν. Δεν θα το επιτρέψουμε. Συνεχίζουμε αταλάντευτα».

    Τι «βγάζει» η δημοσκόπηση 

    Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Opinion Poll τίθεται ερώτηση περί της ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, με δεδομένο ότι το θέμα έχει ανοίξει και συζητείται δημόσια συνοδευόμενο από την σχετική ονοματολογία, όπως αναφέρεται στην ανάλυση των αποτελεσμάτων από την ίδια την εταιρεία.

    Στο σύνολο της κοινής γνώμης πρώτος επιλέγεται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 20,6% και ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστά 17,6% και 13,4% αντίστοιχα.

    Ακολουθούν ο Παύλος Γερουλάνος με 5,2%, ο Γιώργος Καμίνης με 3,6% και η Εύα Καϊλή με 3,2%, ενώ το 13,2% απάντησε «άλλον».

    Ανάμεσα στους πρώην ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ, το προβάδισμα έχει ο Ν. Ανδρουλάκης με 26,7% , ενώ ακολουθεί ο Ανδρ. Λοβέρδος με 25,3% και η Φώφη Γεννηματά με 21%.

    Η κατάταξη στην τριάδα αποτελεί αντικειμενικά μια έκπληξη, αφού η νυν πρόεδρος εμφανίζεται τρίτη. Ακολουθούν ο Π. Γερουλάνος με 8%, ο Γ. Καμίνης με 3,5% και η Εύα Καιλή με 3%, ενώ το 6,3% δηλώνει «άλλον».

    Opinion Poll: Ποιοι υπουργοί τα πάνε καλά και ποιοι όχι – Ποια κόμματα έχουν θέμα ηγεσίας



    ΣΧΟΛΙΑ