• Πολιτική

    Ενοχλημένο παραμένει το Μαξίμου από την σκληρή επίθεση Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Φωτογραφία: Eurokinissi)

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Φωτογραφία: Eurokinissi)


    Ενοχλημένο παραμένει το Μέγαρο Μαξίμου για την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Βουλή, όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως στην κοινωνία υπάρχει έντονη η άποψη ότι η κυβέρνηση αντάλλαξε την ακύρωση του λανθασμένου νόμου της για την περικοπή των συντάξεων με την επιζήμια  Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία εξυπηρετεί τους σκοπούς των Ευρωπαίων στην περιοχή.

    Παρά την οργισμένη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ο οποίος αρνήθηκε πως έχει υπάρξει συναλλαγή και υποστήριξε πως η Συμφωνία είναι επωφελείς για τα συμφέροντα της Ελλάδας, το Μέγαρο Μαξίμου επανέρχεται μια μέρα αργότερα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «θρασύδειλο» τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει «ονόματα και διευθύνσεις».

    Μάλιστα, το Μαξίμου υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ότι ο κ. Μητσοτάκης ενδέχεται να μην παραστεί στην αυριανή προσύνοδο του Ευρωπαϊκου Λαϊκού Κόμματος προκειμένου «να γλιτώσει το φιάσκο». Κι αυτό ενώ είναι γνωστό πως ο αρχηγός της ΝΔ δεν θα παραστεί εκεί, καθώς ξεκινά το προγραμματισμένο συνέδριο της ΝΔ!

    «Η ΝΔ δεν τολμά ούτε να επαναλάβει τα όσα χυδαία είπε χθες ο κ. Μητσοτάκης περί συναλλαγής, ούτε όμως και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία. Αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους» αναφέρει το Μαξίμου.

    «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να κατονομάσει τους ηγέτες που συμμετείχαν στη “συναλλαγή” με τον Πρωθυπουργό, τους οποίους εξάλλου θα συναντήσει στην αυριανή προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Εκτός φυσικά εάν επιλέξει να μην πάει για να γλιτώσει το φιάσκο» καταλήγει το Μαξίμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Ανταλλάξατε το Σκοπιανό με την μη περικοπή των συντάξεων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκνευρίστηκε ο Τσίπρας με τις κατηγορίες Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών



    ΣΧΟΛΙΑ