• Top Stories

    Ενημέρωση αντί για τα… κάλαντα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

    Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ

    Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ


     

    Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση ετοιμάζει  γα όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας μετά την διαφαινόμενη συμφωνία  με τους δανειστές. Το Μέγαρο Μαξίμου  έχει ξεκινήσει ήδη εκστρατεία  ενημέρωσης όλων   των στελεχών και βουλευτών του κόμματος προκειμένου και αυτοί με την σειρά τους να εξηγήσουν στους έλληνες πολίτες τις ημέρες των γιορτών  τα νέα μέτρα που θα ψηφιστούν με τα προαπαιτούμενα αλλά και το ασφαλιστικό.

    Αύριο και μεθαύριο μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας θα παρευρεθεί στην συνεδρίαση  της ΚΕ του κόμματος του προκειμένου να ακούσει από πρώτο χέρι την γκρίνια που υπάρχει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , τις ενστάσεις  αλλά και τις παρατηρήσεις των συντρόφων του σχετικά με την πολιτική  που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα  η κυβέρνηση.

    Στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα έλεγαν πάντως χθες ότι η πρώτη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τους βουλευτές της επαρχίας πήγε πολύ καλά αφού άκουσε τον προβληματισμό τους  για την μέχρι τώρα  πορεία της κυβέρνησης  ενώ ταυτόχρονα τους ζήτησε να κάνουν υπομονή προκειμένου να προχωρήσουν κάποια σχέδια που υπάρχουν σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις.

    Ο Αλέξης ΤΣίπρας επέμεινε ότι περιμένει επίθεση από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ  με αφορμή το θέμα του ΕΣΡ αν και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει λύση έκπληξη που θα έρθει από άλλο κομματικό στρατόπεδο .

    Οι κινήσεις του πρωθυπουργού εντάσσονται πάντως σε έναν  ευρύτερο  επικοινωνιακό σχεδιασμό της  κυβέρνησης που έχει ως στόχο να επικοινωνήσει όλα τα μέτρα προκειμένου να αναδείξει και τα θετικά τους σημεία.



    ΣΧΟΛΙΑ