ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τέλος της κατάληψης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσαν οι αντιεξουσιαστές ύστερα από την απόφαση του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου να σταματήσει την απεργία πείνας και δίψας, καθώς η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών ικανοποίησε το αίτημά του.
«Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας και δίψας του συντρόφου Ντίνου Γιαγτζόγλου, αποφασίσαμε τη λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι αναρχικοί σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η κατάληψη ξεκίνησε την Δευτέρα, όταν μικρή ομάδα ατόμων η οποία ζητούσε δικαίωση για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλουμπήκε στο κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου, στην οδό Ακαδημίας, εμποδίζοντας τη λειτουργία των υπηρεσιών του πανεπιστημίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Στον Κορυδαλλό θα μεταφερθεί ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου στις 10 Απριλίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και τελικά, ο Κοντονής υπέκυψε στην πίεση των αντιεξουσιαστών για να σώσει τον Τόσκα…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσαγγάρη: Το 98% των πρατηρίων καυσίμων έχει προσαρμοστεί στο πλαφόν
- Η Γυναίκα στο επίκεντρο του αύριο: Ολα όσα είπαν Παύλος Μαρινάκης, Νατάσσα Κιουρκατιώτη και Νατάσσα Σίμου
- Φιντάν: Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν – Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος
- Αδυναμία προσέγγισης πλοίου στο Διαφάνι της Καρπάθου λόγω καιρικών συνθηκών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.