• Top Stories

    Ένταση στο Πολυτεχνείο: Επίθεση κατά Σκουρλέτη, Ρήγα, Φίλη, Τόσκα, Δρίτσα (video)

    • NewsRoom


    Μεγάλη ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον χώρο του Πολυτεχνείου, όταν συγκεντρωμένοι για τους εορτασμούς της επετείου προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Όταν άνοιξε η πόρτα του ιστορικού ιδρύματος, αντιπροσωπεία κορυφαίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι Πάνος Σκουρλέτης, Θοδωρής Δρίτσας, Νίκος Φίλης, Παναγιώτης Ρήγας και Νίκος Τόσκας, επιχείρησαν να εισέλθουν για να καταθέσουν στεφάνι.

    Ωστόσο, συγκεντρωμένοι τους εμπόδισαν να εισέλθουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν προπηλακισμοί εναντίον των βουλευτών.

    Με έντονες αποδοκιμασίες, ο κόσμος απώθησε τους βουλευτές, οι οποίοι τελικά αποχώρησαν.

    «Οι νέοι αυτοί άνθρωποι καθοδηγούνται. Δεν κάνουν καλό στη Δημοκρατία. Ενισχύουν μια άλλη μορφή φασισμού» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στο Open.

    Εν τω μεταξύ, από χθες περίπου 50 αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν κατάληψη στο κτήριο Αβέρωφ, μέσα στο Πολυτεχνείο. Την κατάληψη καταδίκασε η Επιτροπή Εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου 1973, τονίζοντας ότι «οι ενέργειες και πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο κτήριο Αβέρωφ είναι καταδικαστέες και ζητά την άμεση αποχώρηση των ομάδων που παραμένουν στο κτήριο και προβαίνουν σε αυτές».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγριος καυγάς στη Βουλή με τον Γ. Λαγό της Χρυσής Αυγής – Τι ανέφερε για την επέτειο του Πολυτεχνείου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου



    ΣΧΟΛΙΑ