• Top Stories

    Δύσκολη η διεύρυνση: Και η Έλενα Κουντουρά σε φωτογραφίες μαζί με τον Αμβρόσιο

    • NewsRoom

    Η κ. Κουντουρά με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο


    Ώρες μετά την οργή της Κουμουνδούρου για τις αγκαλιές του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο και το τηλεφώνημα Σκουρλέτη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο φως έρχονται φωτογραφίες κι άλλης μιας υποψήφιας ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας, της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.

    Οι νέες αποκαλύψεις φέρνουν εκνευρισμό και αμηχανία σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου, καθώς βλέπουν ότι πολλές από τις υποψηφιότητες -και ειδικά αυτές που σηματοδοτούν πολιτικά ανοίγματα- «βγάζουν» πρόβλημα και ενδέχεται να κάνουν κακό στον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την δύσκολη προεκλογική περίοδο.

    Πέραν των Κουρουμπλή και Κουντουρά υπήρξε και το θέμα της υποψηφιότητας της Μυρσίνης Λοΐζου, η οποία τελικά αποσύρθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο. 

    Αναφορικά με την περίπτωση Κουντουρά, οι φωτογραφίες με τον κ. Αμβρόσιο, γνωστό για τις ομοφοβικές και ακροδεξιές τοποθετήσεις του, χρονολογούνται πρόσφατα, δύο-τρία χρόνια πίσω, ενώ ήταν υπουργός Τουρισμού και στέλεχος των ΑΝΕΛ.

    Στις φωτογραφίες εμφανίζεται η υπουργός Τουρισμού σε επισκέψεις στην Μητρόπολη, σε πολύ φιλικά στιγμιότυπα με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας.

    Υπενθυμίζεται ότι κεντρικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Μαΐου είναι η μάχη για να ηττηθεί η Ακροδεξιά στην Ευρώπη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλο το παρασκήνιο του τηλεφωνήματος Σκουρλέτη στον Κουρουμπλή για τον Αμβρόσιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουρουμπλής: Μετά το «χέρι» από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαφάνισε άρον-άρον τις αναρτήσεις με τον Αμβρόσιο



    ΣΧΟΛΙΑ