ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύζυγος Φώφης Γεννηματά: Ο Τσίπρας είναι καθ’ έξιν ψεύτης, oυδέποτε έκανε νύξη για συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση
Δύσκολες ώρες για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία την Κυριακή το βράδυ.
Η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις 12 Οκτωβρίου, καθώς παρουσίασε συμπτώματα ατελούς ειλεού.
«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφερόταν στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Διαβάστε σχετικά:
Η αποχώρηση Γεννηματά αλλάζει τον χάρτη εκλογών στο ΚΙΝΑΛ
Φώφη Γεννηματά: Η Γενναία της Ημέρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κ. Κυριακόπουλος (Olonea): «Δεν αναζητούμε ευκαιριακές πωλήσεις, χτίζουμε ελληνική καινοτομία με διεθνή σφραγίδα»
- AXIA–Alpha Finance για Optima Bank: Ισχυρή ανάπτυξη, αλλά η αποτίμηση «κόβει ταχύτητα»
- Dorothy Project: Το ιταλικό μετάξι στη στρατόσφαιρα και η ανάγκη του ανθρώπου για κάτι ανώτερο
- Μάντσεστερ Σίτι: Σενάριο-σοκ για αφαίρεση έως 60 βαθμών και υποβιβασμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.