ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο φόβος της 7ης Μαΐου για τον ΚΜ, γιατί ο Μακρόν θυμήθηκε τον Παπασταύρου, το alter ego του Πιέρρ κι ένα αποκλειστικό για την απονομή Δικαιοσύνης
Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενημέρωσε την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στα Βαρώσια.
Επίσης, όπως γνωστοποιείται από ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter, συνομίλησαν σχετικά με τον Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας-Ηνωμένων Πολιτειών και θέματα αναφορικά με Δυτικά Βαλκάνια, Λιβύη, Συρία, Ινδία και Κίνα.
Ενημέρωσα σήμερα, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, την ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ V.Nuland για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στα Βαρώσια. Επίσης, συνομιλήσαμε για τον Στρατηγικό Διάλογο ???? και για θέματα αναφορικά με Δυτικά Βαλκάνια, Λιβύη, Συρία, Ινδία & Κίνα. pic.twitter.com/CQx4WUY3Lv
— Nikos Dendias (@NikosDendias) July 20, 2021
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.