• Πολιτική

    Χαμός στην πορεία ΠΟΕΔΗΝ: Ο Πολάκης άρπαξε την ντουντούκα από τα χέρια του Γιαννακού

    • NewsRoom

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Παύλος Πολάκης συμμετέχει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ για τις αναστολές εργασίας στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς στο υπουργείο Εργασίας, Αθήνα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


    Με τον Παύλο Πολάκη και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υγειονομικοί διαδήλωσαν έξω από το υπουργείο Υγείας.

    Αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και την αναστολή καθηκόντων για ανεμβολίαστους επαγγελματίες υγείας.

    Εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Αττικής και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο και ακολούθησε πορεία στη Βουλή.

    Ωστόσο, δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Η παρουσία του Παύλου Πολάκη στο σημείο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, όταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ του πήρε την ντουντούκα για να απευθυνθεί στο συγκεντρωμένο πλήθος.

    Ο κ. Πολάκης μίλησε για οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης που στόχο έχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

    Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ απευθυνόμενος λίγο αργότερα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε για την πολιτική που ο ίδιος εφάρμοσε στο Υπουργείο Υγείας.

    «Δεν εντάξατε τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα στη θητεία σας» σημείωσε ο κ. Γιαννάκος.

    Ανάλογο σκηνικό είχε συμβεί έξω από το υπουργείο Υγείας και το 2019 επί ΣΥΡΙΖΑ.

    Και τότε ο Παύλος Πολάκης είχε αρπάξει την ντουντούκα από τον κ. Γιαννάκο στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ.

    Έξω από το υπουργείο Υγείας βρέθηκαν και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Ραλλία Χρηστίδου, η Χαρά Καφαντάρη και η αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας, Δώρα Αυγέρη.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ανησυχία για τους διασωληνωμένους – Το πλάνο που εξετάζεται ενόψει του χειμώνα

    Θωμαΐδης: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην νοσήσει ανεμβολίαστος



    ΣΧΟΛΙΑ