• Πολιτική

    Χαλαρή βόλτα στο Μοσχάτο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

    • NewsRoom
    Κυριακος Μητσοτάκης

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγάζει σέλφι στο Μοσχάτο


    Στη «γειτονιά» της Νέας Δημοκρατίας, το Μοσχάτο έκανε μία χαλαρή βόλτα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας με τα πόδια από τα γραφεία του κόμματος. Ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε από το σταθμό του Ηλεκτρικού και στη συνέχεια περπάτησε προς τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης, όπου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησαν μαζί του προβλήματα της καθημερινότητάς τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Ένας καταστηματάρχης μάλιστα, γνωρίζοντας την αγάπη του κ. Μητσοτάκη για τον αθλητισμό και ειδικά την ποδηλασία, του πρότεινε ωραίες ποδηλατικές διαδρομές στην Αττική, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Η βόλτα ολοκληρώθηκε με ένα γρήγορο καφέ στην πλατεία Μεταμορφώσεως. Ένα αστείο περιστατικό συνέβη σε ένα κουρείο. Ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε αστειευόμενος το νεαρό κουρέα αν χρεώνει το ίδιο κάποιον που έχει πολλά μαλλιά με κάποιον που δεν έχει. «Το ίδιο θα χρέωνες εμένα, με τον Χατζηδάκη;» τον ρώτησε. Και ο κουρέας τού απάντησε: «Εσύ πληρώνεις ακόμη φουλ, ο άλλος είναι μερεμέτι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πασίγνωστος πολιτικός, συνέταιρος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία στη Βούλα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κόλαση» οι πλειστηριασμοί τον Νοέμβριο: Πήρε «φωτιά» η πλατφόρμα-Στο σφυρί 21.892 ακίνητα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εμπρηστική δήλωση Πάγκαλου: Όποιος κραδαίνει όπλο, να πυροβολείται από την αστυνομία



    ΣΧΟΛΙΑ