• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Χαλαρή βόλτα στο Μοσχάτο το απόγευμα της Παρασκευής

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης (Πηγή: Γραφείο Τύπου ΝΔ/ Δημήτρης Παπαμήτσιος)

    Κυριάκος Μητσοτάκης (Πηγή: Γραφείο Τύπου ΝΔ/ Δημήτρης Παπαμήτσιος)


    Την περιοχή του Μοσχάτου επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26/5 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας, και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

    Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πέρασε και από το εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην πλατεία του Μοσχάτου, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης για τον μέχρι τώρα αγώνα τους, ενώ ζήτησε πλήρη εγρήγορση για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

    Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

    Αναλυτικά οι περιοδείες Μητσοτάκη

    Μετά την ορκωμοσία της Βουλής την Κυριακή και τη διάλυσή της τη Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ξεκινήσει ξανά τη νέα του προεκλογική περίοδο, αρχής γενομένης από το Περιστέρι.

    Εκεί τη Δευτέρα 29/5 είναι προγραμματισμένη μια ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στην πλατεία Αγίου Αντωνίου. Την Τρίτη ακολουθεί επίσκεψη στην Κρήτη, η οποία επίσης βάφτηκε γαλάζια, ξεκινώντας από το Ηράκλειο και τη Σητεία, ενώ την Τετάρτη θα ακολουθήσουν Ρέθυμνο και Χανιά.

    Την Πέμπτη, σειρά θα πάρουν το Παγκράτι και οι Αμπελόκηποι, ενώ την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στην Καρδίτσα. Από εκεί θα πάρει τον δρόμο για τη Χαλκιδική και ενδεχομένως και για τη Β’ Θεσσαλονίκης, με τη λογική του γαλάζιου «οργανωτικού» να είναι μια εναλλαγή επισκέψεων εντός και εκτός Αττικής.

    Διαβάστε επίσης:

    Reuters: Δεδομένη για τις αγορές η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Η στρατηγική ενόψει της 25ης Ιουνίου

    Interlife: Στις 16 Ιουνίου η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος



    ΣΧΟΛΙΑ