• Κοινωνία

    Πασίγνωστος πολιτικός, συνέταιρος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία στη Βούλα

    • NewsRoom


    Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η εν ψυχρώ δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, χθες το βράδυ στην περιοχή της Βούλας. Το θύμα, παντρεμένος με γνωστό μοντέλο από την Ουκρανία με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ήταν μέτοχος σε εταιρεία security, ενώ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές της Ελλάδας και της Αυστραλίας για υπόθεση ναρκωτικών.

    Όπως προκύπτει από έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συνέταιρος στην εταιρεία security ήταν και ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος είχε συμβάλει στο αρχικό κεφάλαιο της εταιρείας με το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ.

    Κατά πληροφορίες, ο γνωστός πολιτικός εμφανίζεται να έχει καταθέσει αρχικό κεφάλαιο ύψους 40.000 ευρώ κατά τη σύσταση της εταιρίας «My services Supporting Solutions Ανώνυμη Εταιρία Προσωρινής Απασχόλησης» τον Οκτώβριο του 2015. Η εταιρία εμφανίζεται να είναι ακόμα ενεργή και έχει την έδρα της στην Καλλιθέα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

    Φυσικά, η κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είχε οποιαδήποτε άλλη σχέση με τις δραστηριότητες του θύματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκτέλεση στη Βούλα: Τι έλεγε η Βικτώρια Καρύδα για το σύζυγό της; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτέλεση στη Βούλα: Ποιος είναι ο 46χρονος επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε –  Η καλλονή σύζυγός του και το αμαρτωλό παρελθόν

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο μαφιόζικο χτύπημα: Εκτέλεσαν Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητό του στη Βούλα



    ΣΧΟΛΙΑ