• Πολιτική

    Χακάν Τσαβούσογλου: Οι δηλώσεις Καμμένου γίνονται για να καλύψουν την αποτυχία της Ελληνικής Κυβέρνησης

    • NewsRoom
    Τσαβούσογλου


    Επικριτικός για τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και την ίδια την Ελληνική Κυβέρνηση εμφανίστηκε ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης, Χακάν Τσαβούσογλου. Ο κ. Τσαβούσογλου ερμήνευσε ως στοχευμένη προσπάθεια της ελληνικής Κυβέρνησης να καλύψει τις αποτυχίες της και να στρέψει το βλέμμα του ελληνικού λαού μακριά από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τις δηλώσεις του κ. Καμμένου.

    «Η ένταση τις τελευταίες βδομάδες κλιμακώνεται. Προς ποια κατεύθυνση είναι οι διπλωματικές εξελίξεις;», ρωτήθηκε ο Τούρκος αντιπρόεδρος ο οποίος απάντησε ότι «Η Ελλάδα είναι γείτονάς μας. Και η Τουρκία είναι μία πολύ ισχυρή χώρα. Επιθυμία μας θα ήταν να επωφεληθεί περισσότερο από μία τέτοια ισχυρή χώρα γείτονα. Αυτό είναι προς το συμφέρον και της Ελλάδας και της Τουρκίας».

    Ωστόσο είπε ότι «οι ισορροπίες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν αλλάξει. Βλέπω να υπάρχει μια στοχευμένη προσπάθεια ώστε να καλύψουν τις αποτυχίες τους στρέφοντας το βλέμμα του ελληνικού λαού από την οικονομική κατάσταση προς άλλη κατεύθυνση».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην αντεπίθεση η Άγκυρα: «Η δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού δεν αρμόζει σε σοβαρό κράτος»!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: Ο Ερντογάν είναι τρελός, η φυλάκιση των Ελλήνων μπορεί να κρατήσει και 15 χρόνια αν το θέλει



    ΣΧΟΛΙΑ