• Πολιτική

    Καμμένος: Ο Ερντογάν είναι τρελός, η φυλάκιση των Ελλήνων μπορεί να κρατήσει και 15 χρόνια αν το θέλει

    • NewsRoom
    Πάνος Καμμένος

    Πάνος Καμμένος


    Τα «πυρά» του κατά του Ερντογάν έστρεψε για μια ακόμα φορά ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος των συνεδριάσεων των Επιτροπών Εξωτερικών και Άμυνας και Εξοπλιστικών, κατά τη σύντομη συνομιλία  που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, προκειμένου να τους ευχηθεί για το Πάσχα.

    “Είναι τρελός, με ποιον να μιλήσεις; Εδώ χθες έκανε δηλώσεις κατά του Νετανιάχου. Σε μια χώρα που η Δικαιοσύνη λειτουργεί με τις εντολές του Σουλτάνου μπορεί αυτή η ιστορία να κρατήσει και 15 χρόνια”, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

    Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε “προσχεδιασμένο” το γεγονός και έκανε λόγο γι απαγωγή τους από την Τουρκία.  Όπως μάλιστα ανέφερε, η πρακτική της απαγωγής είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί η Άγκυρα για να κάνει πολιτική. Μάλιστα, επανέλαβε όσα είχε αναφέρει και πρόσφατα για το «Εξπρές του Μεσονυκτίου».

    «Ξέρετε το Εξπρές του Μσονυκτίου; Τους βάλανε μέσα και μετά τους έφτιαχναν συνέχεια κατηγορίες», είπε ο κ. Καμμένος.

    Σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της ελληνικής πλευράς για τους “8” Τούρκους που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα ο υπουργός επέμεινε ότι ήταν σωστοί και ανέφερε ως παράδειγμα ότι “εμείς επιστρέψαμε αμέσως το ελικόπτερό τους”.



    ΣΧΟΛΙΑ