• Top Stories

    Αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι μετά τον σοκαριστικό θάνατο 11χρονου (video)

    • NewsRoom


    Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά τον αδιανόητο θάνατο ενός 11χρονου αγοριού, σε σχολείο στο Μενίδι.

    Άνδρες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ, μπήκαν σε καταυλισμό τσιγγάνων της περιοχής, καθώς εκτιμούν ότι από όπλο σε αυτό τον καταυλισμό, ξεκίνησε την απίστευτη πορεία της η σφαίρα, που κατέληξε μοιραία, στο κεφάλι του αδικοχαμένου αγοριού.

    Το βράδυ της Πέμπτης, στο 6ο δημοτικό σχολείο των Αχαρνών, την ώρα της σχολικής γιορτής, ο 11χρονος Μάριος λιποθύμησε και έπεσε κάτω, χτυπώντας σοβαρά το κεφάλι του. Τον άτυχο Μάριο μετέφερε διασωληνωμένο το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, στις 23.30 όπου λίγο αργότερα,  παρά την μεγάλη προσπάθεια των γιατρών, κατέληξε.

    Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο το γεγονός ότι αιτία θανάτου του παιδιού φέρεται να μην είναι η πτώση και ο τραυματισμός στο κεφάλι από αυτήν. Ο άτυχος Μάριος, δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι και την ώρα που στεκόταν κάτω από την μπασκέτα, στο προαύλιο, άρχισε να λέει πως έχει άγχος. Κοκκίνισε, λιποθύμησε και χτύπησε το κεφάλι του, με το αίμα να ρέει ασταμάτητα και τους παρόντες στην σχολική γιορτή να μην μπορούν να πιστέψουν τι έβλεπαν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μενίδι: Νεκρό 11χρονο αγοράκι σε σχολική γιορτή (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ανατροπή! Το 11χρονο αγοράκι στο Μενίδι σκοτώθηκε από σφαίρα στο κεφάλι (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eκλογές Βρετανία: Οι έδρες που κερδίζουν τα κόμματα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα



    ΣΧΟΛΙΑ