• Top Stories

    Από το “στα τέσσερα” του Καμμένου, στο “κατεβάσατε τα παντελόνια” του Λεβέντη


    Ήταν 5 Ιουνίου του 2015, όταν ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος, υπερασπιζόμενος τη… διαπραγμάτευση του Γιάνη Βαρουφάκη και την άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές, απαντούσε ως εξής στη βουλή, στις ενστάσεις του, τότε, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη:

    Οχτώ μήνες μετά, και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να έχει υπογράψει το τρίτο μνημόνιο της χώρας, ένας εκ των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα εναντίον της κυβερνητικής πλευράς.

    «Κατεβάσατε τα παντελόνια και υπογράψατε τα πάντα» ανέφερε ο κ. Βασίλης Λεβέντης προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για το τρίτο μνημόνιο.

    «Επί πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις, ότι θα ενώσει τον Νότο και θα πολεμήσει την Μέρκελ» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στην Βουλή για να προσθέσει: «Όταν όμως είδε ότι είχαν ζάχαρη, αλεύρι και ρύζι πανικοβλήθηκε και μια ωραία βραδιά πήγε και κατέβασε τα παντελόνια και τα υπέγραψε όλα».

    «Ισχυριζόταν ότι έχει λύσεις και παρέσυρε μια ολόκληρη κοινωνία. Ανάθεμα αν ήξεραν οι πολίτες στις εκλογές του Σεπτεμβρίου τι είχε υπογράψει ο Τσίπρας» συνέχισε ο κ. Λεβέντης για να υποστηρίξει «τώρα έρχεται με την υπογραφή του να ζητήσει από την κοινωνία να πληρώσει. Μόνο η κοινωνία όχι αυτοί. Από τους αγρότες θέλετε να τα πάρετε από τους εαυτούς σας όχι. Έχει γίνει συντεχνία η Βουλή».



    ΣΧΟΛΙΑ