• Πολιτική

    Αποζημίωση 3,36 εκατομμυρίων διεκδικούν από τον Μr Jumbo οι συγγενείς των 2 θυμάτων της Porsche

    Πόρσε

    Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών Λαμίας


    Παρόντος του τραγικού πατέρα που μπροστά στα μάτια του κάηκαν σύζυγος και γιος μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο τους, συζητήθηκε το πρωί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή της οικογένειας των θυμάτων. Διεκδικούν συνολική αποζημίωση 3,36 εκατομμυρίων ευρώ για ψυχική οδύνη και

    Ο πατέρας και σύζυγος Υπατιος Πατμάνογλου και ακόμα 8 μέλη της οικογένειας (μεταξύ αυτών οι γονείς της Αποστολίας και οι παππούδες του μικρού Παύλου) στρέφονται σε βάρος της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου.

    Ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo, είχε καρφωθεί με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας προκαλώντας το θάνατο της συζύγου και του παιδιού του Υπάτιου Πατμάνογλου. Νεκροί από τα συντρίμμια του δεύτερου αυτοκινήτου ανασύρθηκαν ο νεαρός Βακάκης και ο συνοδηγός του ΙΧ.

    Ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει αποζημίωση 2 εκ. ευρώ και 1,3 εκ. ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς. Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ η ασφαλιστική εταιρία παραστάθηκε δια της δικηγόρου Χρύσας Σαλαβρακου.

    Μάλιστα, η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολόγησε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκ ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,36 εκ. ευρώ.

    « Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Τα αδέλφια ήταν ενωμένα. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαίδα και ο Υπατιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους. Ο Υπατιος μετά το ατύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει», κατέθεσε στο δικαστήριι ο ξάδελφος της Αποστολίας Πατμάνογλου.

    Η απόφαση αναμένεται τους επόμενους μήνες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί ο κροίσος Mr Jumbo προτιμά να παίζει μπάλα στη Β’ και Γ’ Εθνική

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Υπάτιος Πατμάνογλου: Έγινε νονός για πρώτη φορά- Το μήνυμά του



    ΣΧΟΛΙΑ