• Πολιτική

    Απολογία-σοκ: Τι είπε η «μαύρη χήρα» για την άγρια δολοφονία του ενεχυροδανειστή στη Δάφνη

    • NewsRoom


    Τις τραγικές τελευταίας στιγμές του 30χρονου ενεχυροδανειστή Γιώργου Κοτσιλίδη που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη τον Απρίλιο του 2014 περιέγραψαν στις απολογίες τους η 27χρονη «μαύρη χήρα» που τον προσέγγισε ερωτικά μέσω Facebook και οι τρεις άνδρες που μοιράζονται μαζί της το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

    Η 27χρονη Αλεξάνδρα Σταματάκη, σύμφωνα με την Espresso παραδέχτηκε ότι λειτούργησε ως «δόλωμα» ανοίγοντας τον δρόμο στους συγκατηγορούμενους της για να δολοφονήσουν τον 30χρονο και να αρπάξουν 139.000 ευρώ από το διαμέρισμά του, αρνήθηκε όμως τη συμμετοχή της στον φόνο. Ωστόσο, δεν δικαιολόγησε το μετέπειτα ταξίδι της στη Γερμανία και τη «λεία» από το θύμα της.

    «Ναι, βοήθησα να κλέψουν, να μπουν μέσα. Τα δέχομαι όλα. Όμως, δεν τον ακούμπησα. Δεν έχω βοηθήσει στον φόνο. Τους άνοιξα, μπήκαν μέσα και έφυγα … Άκουσα τις φωνές. Τον άκουσα να κλαίει», περιέγραψε στην απολογία της και προσέθεσε: «Δεν ξέρω ποιος τον σκότωσε, δεν ήμουν εκεί. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ έξω, σας λέω την αλήθεια, έτσι έχει συμβεί. Όσο ζω, μέχρι να πεθάνω, θα κουβαλάω αυτές τις τύψεις, γιατί ποτέ αυτοί οι γονείς δεν θα με συγχωρήσουν».

    Κοινός παρονομαστής στις απολογίες των συγκατηγορουμένων της ήταν ο ισχυρισμός ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον άτυχο ενεχυροδανειστή, παρά μόνο να τον ληστέψουν. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Μαρτίου με την εισαγγελική πρόταση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 58χρονη έστελνε απειλητικές επιστολές σε υπουργούς – Συνελήφθη από την αστυνομία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ από την δράση 28χρονου στην Αττική: Έδινε ναρκωτικά σε 15χρονες και τις βίαζε



    ΣΧΟΛΙΑ