• Πολιτική

    Απίστευτη καταγγελία για το νοσοκομείο Λαμίας: Δεν υπάρχουν γιατροί για εφημερίες

    • NewsRoom
    ΕΣΥ- Υγεία


    Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Βασίλης Κυριακάκης, πρόεδρος των γιατρών του νοσοκομείου Λαμίας, αναφέροντας πως οι γιατροί εκεί αντιμετωπίζονται σαν σκλάβοι.

    Το νοσοκομείο έμεινε ξανά χωρίς αναισθησιολόγο, καθώς η μοναδική που είχε απομείνει στο πόστο νοσηλεύτηκε με τάσεις λιποθυμίας έπειτα από 4 συνεχείς ημέρες εφημερίας, είπε ο κ.Κυριακάκης, μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας. Μάλιστα, για να καλυφθεί το κενό, κλήθηκε εκτάκτως αναισθησιολόγος από τα Τρίκαλα.

    «Για 4-5 ημέρες τον μήνα δεν υπάρχει γιατρός να εφημερεύσει. Στα επείγοντα είναι 4 γιατροί, που δεν φτάνουν για όλο τον μήνα. Η διοίκηση μας αντιμετωπίζει σαν σκλάβους. Παθολόγος πήρε εντολή να εφημερεύσει τόσο στην παθολογική κλινική- με 40 ασθενείς- όσο και σε επείγοντα», κατήγγειλε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του νοσοκομείου.

    Ομάδα νεαρών, που -σύμφωνα με την Αστυνομία- κατέφευγε στο ίδρυμα, πραγματοποίησε επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της δύναμης των ΜΑΤ, στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

    Τα επεισόδια άρχισαν γύρω στις 23.00 χτες το βράδυ και διήρκεσαν μέχρι τις 02.30, τα ξημερώματα, οπότε και επανήλθε η ηρεμία στην περιοχή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ληστεία σε βενζινάδικο τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αττική: Στις φλόγες πέντε αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της νύχτας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιονία Οδός: Αυξημένα τα διόδια από τα μεσάνυχτα – Αναλυτικά οι διαφορές



    ΣΧΟΛΙΑ