Πολιτική

Ιονία Οδός: Αυξημένα τα διόδια από τα μεσάνυχτα – Αναλυτικά οι διαφορές

  • NewsRoom
διόδια


Αυξημένα διόδια θα καλούνται να πληρώσουν οι οδηγοί που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο της Ιονίας Οδού από σήμερα τα μεσάνυχτα. Οι αναπροσαρμογές στις τιμές θα κυμαίνονται από 0,05 έως 0,10 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η «Νέα Οδός».

Οι νέες τιμές που θα ισχύσουν αποτυπώνονται στους πίνακες της Νέας Οδού. Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες.

Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που έχουν αυξήσεις από 0.05€ έως 0.10€  και με μαύρο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2017.

Στην Ιόνια Οδό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 00:01) θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πλευρικού σταθμού Γαβρολίμνης, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου. Τα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος θα είναι τα εξής:

Σύμφωνα την σχετική ανακοίνωση, «σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διόδια ανά χιλιόμετρο: Πώς θα λειτουργεί το σύστημα – Τον Φεβρουάριο ο διαγωνισμός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι μπορούν να περνούν ελεύθερα τα διόδια της Εγνατίας – Τι πρέπει να κάνουν

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Bloomberg: Τα 10 βήματα για έξοδο από το Μνημόνιο τον ΑύγουστοΣΧΟΛΙΑ