• Πολιτική

    Δίωξη σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικούς της Τροχαίας-Τι λέει ο ίδιος

    Διονυσίου

    Στέλιος Διονυσίου


    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης υποστηρίζει ότι βρέθηκε ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου όταν χθες, στο κέντρο της Αθήνας, παραβίασε το απαγορευτικό της αστυνομίας, έκοψε την κορδέλα για να περάσει με το αυτοκίνητο του και διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς. Αρνείται όμως ότι χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου του τον ένα τροχονόμο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα τρία πλημμελήματα: εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απείθεια.

    Ο τραγουδιστής παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Από τον εισαγγελέα ο κ. Διονυσίου και ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος ζήτησαν να μην ασκηθεί ποινική δίωξη πριν ολοκληρωθούν τα στοιχεία της δικογραφίας.

    «Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Καπερνάρος επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφο τους.

    Ο κ. Καπερνάρος διάβασε και την ιατροδικαστική έκθεση (η οποία έφτασε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης) σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτουν κακώσεις στον τροχονόμο. Ο Στέλιος Διονυσίου έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του τροχονόμου για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

    Διονυσίου
    Στέλιος Διονυσίου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο αυτόφωρο ο Στέλιος Διονυσίου: «Μας έβρισε χυδαία» λέει ο αστυνομικός της ΑΔ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου – Τραυμάτισε τροχονόμο



    ΣΧΟΛΙΑ