• Top Stories

    Αλλάζει στάση ο Καραμέρος: Παρερμηνεύτηκαν χυδαία τα λεγόμενά μου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

    • NewsRoom
    Καραμέρος

    Γιώργος Καραμέρος/ Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, δημοσιογράφος


    Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, προσπάθησε με ένα tweet να… συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, μετά το σάλο που προκάλεσε προηγούμενη ανάρτησή του για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γράφοντας στο προφίλ του ότι παρερμηνεύθηκε «χυδαία» το tweet του για την απώλεια του πρώην πρωθυπουργού.

    Δείτε τη νέα του ανάρτηση:

    Τι είχε προηγηθεί

    Νωρίτερα,  ο κ. Καραμέρος προχώρησε σε μια εξαιρετικά προκλητική ανάρτηση  για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. «Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)» έγραψε στο προφίλ του στο Twitter και δέχτηκε βροχή επικριτικών σχολίων για την ασεβή του στάση.

    Δείτε την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο:

    Όπως ήταν επόμενο η ανάρτηση προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη:

    Καραμέρος Μητσοτάκης

    Καραμέρος Μητσοτάκης

    Η ανάρτηση προκάλεσε και την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη.

    «Εσύ έχεις τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραδεχτείς ότι ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο το σχόλιο σου ειδικά τη σημερινή ημέρα;» ανέφερε σε απάντησή του.

    «Έχεις τη στοιχειώδη ευφυία να ξεχώριζεις τη μορφή Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τη διαπλοκή που αυτός πρωτοκατήγγειλε; Ή όχι» ανταπάντησε ο κ. Καραμέρος.

    «Ντροπή και μόνο ντροπή! Δεν περίμενα βέβαια κάτι καλύτερο από εσένα…» κατέληξε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

    Καραμέρος Μητσοτάκης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η τεράστια και ιστορική συγκέντρωσή του τον Μάιο του 1985

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού η κηδεία του



    ΣΧΟΛΙΑ