• Πολιτική

    Αλέξης Χαρίτσης: Ουδέποτε είχα σχέση με τη Folli Follie, ούτε επαφές με στελέχη της

    • NewsRoom
    Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης υποστηρίζει πως δεν είχε ή έχει ουδεμία σχέση με τη Folli Follie, ούτε κάποια επαφή με διοικούντες ή εργαζομένους σε αυτή.

    Ο κ. Χαρίτσης έσπευσε να διαψεύσει τα όσα αναφέρονται για το πρόσωπό του στην εσωτερική ηλεκτρονική αλληλογραφία της εταιρείας, σε email που στάλθηκαν προς τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο από στενό συνεργάτη του, τα οποία περιέχονται στην αποκαλυπτική ενδιάμεση έκθεση από τον διαχειριστικό έλεγχο της Price Water House Coopers.

    Πέρα από τον κ. Χαρίτση, ο έμπιστος υπάλληλος του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου εμπλέκει και τα ονόματα των κκ. Φλαμπουράρη, Μπαλαούρα και Αραχωβίτη.  Στα emails τα τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζονται ως «ισχυροί σύμμαχοι» της διοίκησης και της εταιρείας και πως κινούνται για να επιτευχθεί είτε «πάγωμα» στην έρευνα για τα οικονομικά στοιχεία της Follie Follie είτε να φρενάρουν συγκεκριμένες διαδικασίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

    Ήδη πάντως τα emails έχουν αποσταλεί από την ανακρίτρια στον εισαγγελέα.

    Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Χαρίτση έχει ως εξής:

    «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομά μου ως δήθεν ΄εμπλεκόμενου’ στην υπόθεση της εταιρείας FOLLI – FOLLIE:

    Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω εταιρεία και ουδέποτε είχα επαφή με τους διοικούντες ή εργαζόμενους σε αυτήν.

    Η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική για το πρόσωπό μου και θα λάβει την δέουσα νόμιμη απάντηση.»

    Διαβάστε επίσης: 

    Άρθρο παρέμβαση: Βοήθησαν οι Φλαμπουράρης και Χαρίτσης και με ποιον τρόπο τους Κουτσολιούτσους να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο;  

    Στον εισαγγελέα τα email με τους 4 υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που «φωτογραφίζουν» παρεμβάσεις υπέρ της Folli Follie

    Σκάνδαλο Folli Follie: Τα ονόματα Φλαμπουράρη, Χαρίτση, Μπαλαούρα και Αραχωβίτη αναφέρονται σε e-mail ως «ισχυροί σύμμαχοι»



    ΣΧΟΛΙΑ