• Πολιτική

    Αλεξία Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας είτε εκβιάζεται, είτε συναλλάσσεται

    • NewsRoom
    Αλεξία Μπακογιάννη

    Αλεξία Μπακογιάννη


    Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη, Αλεξία, έπειτα από την είδηση της μεταφοράς του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

    «Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτά την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα».

    Όπως είπε, μάλιστα, «κι εγώ έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου, αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αιτήματα που ικανοποιεί».

    Όπως τόνισε «για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη το σημερινό έρχεται ως κερασάκια σε μια ‘τούρτα’ των τελευταιών τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας».

    «Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές» πρόσθεσε. Τόνισε ότι «εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδητικικά ούτε και το κράτος, αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οργή για τη μεταγωγή Κουφοντίνα: Δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα, λέει η Ντ.Μπακογιάννη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές



    ΣΧΟΛΙΑ